top of page
Search

EU project TOURBAN

Predstavnici Muzeja crvene povijesti sudjelovali su na Design thinking tjednu u Barceloni koji se u okviru EU projekta Tourban organizirao za poduzetnike iz sedam zemalja sudionica (Španjolska, Mađarska, Danska, Estonija, Njemačka, Nizozemska i Hrvatska). Prvi dan je bio naglasak na upoznavanju i povezivanju malih poduzetnika, dok su drugi dan podijeljeni u male tematske grupe kako bi se suočili s održivim izazovima koji se odnose na svakodnevni poslovni život u sektoru urbanog turizma.

Imali smo priliku naučiti nove stvari, upoznati nove ljude, ali i prezentirati muzej turističkim djelatnicima iz različitih europskih zemalja.


Predstavnici iz Dubrovnika bile su firme dobitnici TOURBAN granta: Dubrovnik 2 Remember d.o.o., Majeutika d.o.o., Huck Finn Adventure d.o.o., Gulliver DMC d.o.o., Eco Tuk Tours Dubrovnik d.o.o. i Obrt Maskeron, te mentori: Kristina Mirošević, Lidija Đevoić i Snježana Cenić.


Cijeli proces se odvijao pod budnim okom djelatnica Dubrovačke razvojene agencije DURA Nataše Mirić i Marijane Puljas te kolegama iz zemalja partnera koji su u svojim zemljama provodili ovaj projekt.2 views0 comments

Comments


bottom of page